Oznámení kandidatury na předsedu PMO KDU-ČSL

Milé sestry, vážení bratři,

rád bych Vás touto cestou informoval o mém rozhodnutí kandidovat na předsedu Pražské městské organizace KDU-ČSL.

K tomuto zásadnímu rozhodnutí mne vedlo překvapivé odstoupení našeho bývalého předsedy PMO Ing. Libora Galatíka a v neposlední řadě i výzva některých z Vás, abych na tuto funkci kandidoval. Jako dlouholetý místopředseda pražské městské organizace, považuji za svou povinnost se o tuto funkci s ostatními zájemci v demokratickém volebním klání na Pražské městské konferenci KDU-ČSL utkat.

Milé sestry, vážení bratři,

Moje práce pro KDU-ČSL, a to jak v pozici pražského místopředsedy, předsedy obvodní organizace na Praze 1, tak i další aktivity pro celou naši stranu jsou, pevně věřím, dostatečně známé. V tomto trendu chci, budu-li zvolen předsedou PMO, i nadále pokračovat, a to s maximálním možným úsilím. Moje znalost pražského prostředí, osobní kontakty s většinou členů pražské městské organizace, potažmo i s velkou částí spektra pražské politické scény, jsou, myslím, dobrým předpokladem pro výkon funkce předsedy PMO.

V Praze jsem se narodil a jako rodilý Pražan jsem připraven pro Prahu a KDU-ČSL nasadit veškeré své schopnosti a čas.

Neznáte-li mne osobně nebo mou práci, zavítejte na stránky obvodní organizace KDU-ČSL Praha 1 http://praha1.kdu.cz , kde je zmapováno posledních 5 let naší politické historie.

S poděkováním a přáním Vám všem i celé KDU-ČSL všeho dobrého

Jan Wolf                                                                              V Praze dne 16.5.2013

Místopředseda pověřený vedením PMO KDU-ČSL a Předseda KDU-ČSL Praha 1

mob.: tel.: +420 731 192 412